Jag är intresserad av ett golfpaket

Fyll i uppgifterna nedan så tar vi kontakt med dig omgående och
skräddarsyr ihop det perfekta paketet av golf, boende och god mat.

[contact-form 3 "Boka Golfpaket"]

Ni väljer vilken av våra fantastiska banor ni vill spela och hur många nätter ni vill stanna. Paketet kan bokas för 1-3 nätter, för varje natt ingår en greenfee.

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee*, frukostbuffé samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren.**

1 natt + 1 greenfee: 995:- / person
2 nätter + 2 greenfee: 1895:- / person
3 nätter + 3 greenfee: 2495:- / person

Ni väljer vilken av våra fantastiska banor ni vill spela och efter rundan väntar en svalkande drink i hotellbaren och en läcker trerätters middag på någon av våra restauranger.

I paketet ingår logi i dubbelrum, greenfee, frukostbuffé, ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren samt trerätters middag m kaffe.

1395:- per person
Det perfekta paketet för golfligeavslutningen eller för kompisgänget. Ni anländer en fredag och spelar golf under dagen. På kvällen utmanar ni varandra i bowling och äter en enklare måltid. På lördagen ger ni er ut på golfbanan igen med efterföljande relax med bastu på hotellet. Kvällen avslutas med en trerätters middag på någon av våra trevliga restauranger.

I paketet ingår logi i dubbelrum två nätter med frukostbuffé, två greenfee, bowling inklusive en enklare måltid, en trerätters middag och kaffe samt två ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

2495:- / person

Öijaredshalvön erbjuder ett fantastiskt rekreationsområde. Utöver möjligheterna till tre olika 18-hålsbanor finns relax i klubbhuset med pool och bastu. Träningsanläggning för golf och ett modernt gym. I detta paket bokas även lunch på klubben båda dagarna.

I paketet ingår två greenfee på valfri Öijaredsbana, relax på Öijared, två nätters logi i dubbelrum m frukostbuffé, en enklare måltid, en trerätters middag m kaffe samt ”efter rundan” öl alt. vin i hotellbaren. 

2595:- / person

Priser ovan giltigt 1/6-31/8 2016 samt weekends och helgdagar hela året.
Rumstillägg övriga perioder: 200:-/rum
Enkelrumstillägg: 200:-/natt
*Greenfee tillägg: 200:- Gamla Banan Öijared, 100:- Vårgårda GK, Mjölkeröd GK

** Clarion Collection i Trollhättan erbjuder kvällsmat inkluderat i logipriset.

Comments are closed.